frisør

Få smukke lokker hos din lokale frisør

Få smukke lokker hos din lokale frisør

editorial

Leder du efter en dygtig frisør i Frederiksberg C? Så kan du trygt kontakte Kepel Frisørsalon.

Hvem er Kepel Frisørsalon?

Kepel Frisørsalon er din frisør på Frederiksberg. Hos Kepel Frisørsalon finder du udelukkende faglærte frisører med den 4 årige frisør uddannelse og mange års erfaring med i bagagen de dygtige frisører hos Kepel Frisørsalon opdateres løbende på de seneste teknikker gennem efteruddannelse og kurser i Danmark såvel som i det store udland. Dette er din sikkerhed for, at du hos Kepel Frisørsalon altid får en frisør som har fingeren på pulsen hvad angår de seneste trends og tendenser inden for såvel moden som frisør verdenen.

Hos Kepel Frisørsalon vil du udelukkende blive behandlet med de bedste produkter, som passer til netop dit hår – og alle behandlinger vil foregå med udgangspunkt i dine ønsker. Din frisør hos Kepel Frisørsalon vil altid sikre sig, at I er på samme side hvad angår såvel klipning som farvning eller andre former for kemisk behandling. Kepel Frisørsalon står for kvalitet og høje standarder når det handler om at få det bedste ud af dit hår. Du kan således forvente kyndig rådgivning og vejledning – og en professionel frisørs synspunkter i forhold til hvad der er realistisk at forvente af en behandling.

Hvilke behandlinger kan jeg få hos Kepel Frisørsalon?

Kepel Frisørsalon tilbyder alle standard frisør behandlinger så som klip, vask, føn, farvning eller toning af hår i alle længder, lyse striber og reflekser samt plejende og beskyttende hårkur. Der ud over har Kepel Frisørsalon specialiseret sig i påsætning af hår extensions i forskellige varianter. Du kan for eksempel få extensions, som giver ekstra volumen og fylde til et tyndt og fint hår, eller extensions som tilføjer ekstra længde. Og så kan Kepel Frisørsalon hjælpe dig, hvis du skal bruge en velsiddende og naturtro paryk.

Du kan læse meget mere, og booke tid online til en frisør behandling hos Kepel Frisørsalon, på kepel.dk