gulvafslibning Lyngby

Få smukke trægulve med en gulvafslibning

Få smukke trægulve med en gulvafslibning

editorial

Trægulve er lavet af et levende materiale og det betyder, at de skal passes og plejes og med jævne mellemrum skal afslibes for at forblive smukke gyldne og levende. Det er noget du selv kan gøre eller du kan få et firma til at udføre opgaven. Du kan blandt andet søge på gulvafslibning i Lyngby, hvis du bor i det område.

Uanset hvor godt du passer på dine trægulve skal de efter en årrække afslibes, for ikke at blive grå og triste at se på. De fleste vælger at gøre det i forbindelse med en flytning. Det skyldes, at det er nemmere at afslibe gulvene, når boligen er tom end hvis den er fuld af møbler.

Du kan vælge selv at afslibe dem eller du kan vælge at få et firma til at gøre det.

image

Kontakt flere firmaer

Hvis du beslutter dig for at få et firma til at afslibe dine gulve er det en god ide at kontakte flere firmaer og får et tilbud. Husk at det tilbud skal indeholde efterbehandling af de afslebet gulve. Det er vigtigt at dine gulve får den nødvendig efterbehandling, for efter en afslibning er de nøgne og vil tage imod alle former for snavs. 

Kontakt mindst tre forskellige firmaer og på baggrund af de forskellige tilbud får du et godt overblik over prisniveauet. Det gør det muligt at du ikke siger ja tak til det dyreste firma i området, men mindst lige så vigtigt, det absolut billigste, som måske er så billigt, at de ikke har tid til at gøre deres job ordentligt. I værste tilfælde vil det betyde at du kommer retur til gulve, der er så fuld af ridser, at du skal have et andet firma ud og færdiggøre arbejdet.

Husk også at undersøge om tidligere kunder har været glade og tilfredse.