fåreskind

Fåreskind i høj kvalitet - find det online

Fåreskind i høj kvalitet - find det online

editorial

Trænger din sofa til et pift af den vilde natur – eller mangler du et sundt underlag til barnevognen? Så kan du vælge lamme eller fåreskind fra Skindhuset.

Fåreskind fra Gotland – smukke, bløde og varme

Den svenske ø Gotland er berømt for sine krølhårede får og den tætte uld som disse kan præstere. Det gotlandske får Gutefårene tilhører en særlig race som menes at være fremkommet ved en krydsning mellem lokale landrace får med de vilde karakul og romanov får som vikingerne bragte hjem fra deres togter i Rusland.

Siden 1920 er der bevidst blevet avlet på Gutefårene for at skabe det særlige gotlandske pelsfår. Garn, lamme og fåreskind fra Gotland sælges over hele verden, lige som skind og strikke entusiaster valfarter til den billedskønne ø for selv at udvælge de lækre varer.

Hos Skindhuset kan du erhverve de populære skind – og det til en ganske rimelig pris. Skindhuset har nemlig god kontakt til indenrigs avlere af Gutefår og sørger selvfølgelig for at det udelukkende er prima vare som findes i butikken. Du kan vælge at besøge Skindhuset på dettes fysiske lokation i det indre København eller du kan bestille dine fåreskind fra Gotland online via Skindhusets hjemmeside.

Lammeskind til babyer – sundt og allergivenligt

Det er især populært at bruge lamme og fåreskind til underlag i barnevogne, lifter og tremmesenge. Der er mange gode grunde til at bruge lammeskind i denne forbindelse. Det naturlige materiale er på én og samme tid varmt og ventileret, hvilket hjælper med temperatur regulering og skaber tryghed for barnet. Lanolin i lamme og fåreskind har en positiv indvirkning på hudens balance – og så er der indikationer for at det kan forbedre blod cirkulationen hos barnet at sove på lammeskind. D

u kan se det store udvalg af kvalitets fåreskind hos Skindhuset på Skindhuset.dk