rensning af træterrase

Fifs ved rensning af træterrase

Fifs ved rensning af træterrase

editorial

Der er flere ting, der kan være værd at notere sig, når man skal rense ens træterrase, og det hænger blandt andet sammen med, hvor længe siden det er, at terrasen sidst blev gjort ren, samt hvilket udstyr du vælger at bruge.

Lad os sige, at din træterrase er fyldt med en masse alger og mos, fordi vejret har været gavnligt for de gevækster.

Hvis der kun er tale om en lille smule af de ting, så kan du vælge at fjerne dem med en skraber, hvis der netop er tale om noget arbejde, der ikke umiddelbart er så omfangsrigt.

Men hvis nu algerne og al det mos har grebet om sig, så kan det bedst betale sig at lave rensning af træterrase med højtryksrenser, der også bliver kaldt en højtryksspuler.

Sådan en maskine kan med sit vandtryk virkelig få spulet og renser træpladerne, eventuelt hegnet omkring terrasen og panelerne, så den virkelig kan komme til at se flot ud igen.

Så slipper man også for at skulle ned at ligge på alle fire og fjerne hver enkelt del af skidt og møg med kroppen, så man får ondt i kroppen af at bukke og rejse sig op hele tiden.

Er det også en varm periode, kan man hurtigt løbe sur i det arbejde, men ellers skal man huske at drikke rigeligt med væske imens.

Har man løbende brugt terrassen i løbet af sæsonen, så kan man måske nøjes med en mindre omfangsrig omgang af rensning, hvis man også har hjort den ren løbende.

Men et godt fif er at gøre den ren, inden man lukker ned for sæsonen, og når man så skal bruge den igen, så skal man gøre den grundigt ren, og det er her, at det gode udstyr og værktøj kommer dig til hjælp, så du ikke skal belaste kroppen mere end nødvendigt.