VVS København

Find den bedste autoriserede VVS i København

Find den bedste autoriserede VVS i København

editorial

Skal køkkenet eller badeværelset have den helt store tur med en gennemgående renovering og istandsættelse? Står du for at skulle anlægge nye afløb eller dræn til opvaskemaskine eller vaskemaskine – eller skal du have flyttet en rist i gulvet i forbindelse med oprettelse af bruseniche? Så er det vigtigt, at du holder dig det for øje, at ikke alle VVS opgaver er nogle, du kan eller må løse på egen hånd.

Involverer disse opgaver drikkevand, spildevand eller gas – og ledning heraf via rør – skal der en autoriseret VVSer på banen. Det kan nemlig gå meget galt, hvis du selv forsøger dig med udførelsen af professionelt VVS arbejde. Hvis du for eksempel ikke får lukket ordentligt for en gasledning, som skal sløjfes, kan gassen sive ud og forårsage farlige eksplosioner eller kulilte forgiftning – begge kan have dødelig udgang. Og hvis du trækker rørene forkert i forbindelse med flytning eller etablering af afløb, kan tilbageløb af spildevand forurene drikkevandet med sundheds skadelige og sygdoms fremkaldende bakterier.

Endelig kan dit klamphuggeri få økonomiske konsekvenser for dig, idet forsikringen vil være meget lidt tilbøjelig til at dække vandskader forårsaget af VVS arbejde, som ikke er udført af en autoriseret VVSer. Bor du i etage ejendom, kan det således blive meget dyrt for dig at spare VVSeren bort.

Hvor finder jeg en håndværker som kan udføre autoriseret VVS i København?

Leder du efter en dygtig og erfaren autoriseret VVSer, som opererer i Hovedstadsområdet og Nordsjælland, kan du med fordel kontakte Flex VVS. Flex VVS har mange års erfaring med løsning af VVS opgaver i alle størrelses ordener og typer.

Flex VVS hjælper gerne med planlægning af din renovering, således at rørføring kommer til at foregår optimalt – og du får et resultat, du kan være glad for i mange år fremover. Læs mere på flexvvs.dk