CTS rådgivning

Find den rette CTS rådgivning

Find den rette CTS rådgivning

editorial

Når du står for at skulle opføre nyt moderne byggeri, bør du overveje hvilke elementer der skal indgå i den centrale styrings enhed CTS.

Hvad er CTS?

CTS, som er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring, er et redskab som anvendes til styring af blandt andet ventilation eller opvarmning af en bygning med CTS kan du blandt andet opnå et mere optimalt indeklima samt væsentlige besparelser på bygningens energi forbrug. Sørger du for at vælge det helt rigtige CTS, vil det have tjent sig selv ind i løbet af ingen tid – og dine medarbejdere vil takke dig for sundere og mere behagelige arbejds forhold.

Hvad kan et CTS anlæg?

Med et CTS anlæg kan du, helt forenklet sagt, fra eet enkelt sted i bygningen kontrollere og overvåge hvad der sker i samtlige rum i samme bygning, og måske endda i andre bygninger. Visse CTS anlæg kan udelukkende kontrolleres via en computer, mens de mere moderne af dem har tilknytning til en app, således at de kan styres ved hjælp af en smartphone eller en tablet.

De helt gamle modeller er dog stadig centralt kontrolleret ved hjælp af en gammeldags styretavle forsynet med måle instrumenter og trykknapper. Et CTS anlæg kan typisk indbefatte styring af lys, varme, ventilation, adgangskontrol og tyverialarm.

Hvem kan hjælpe mig med at finde det rette CTS anlæg?

Står du som bygherre eller entreprenør og skal vælge det CTS anlæg, som passer perfekt til dit bygge projekt, bør du se dig godt for. Dit nye CTS anlæg skal helst være kalibreret til at passe perfekt til bygningens behov og dine ønsker – og så må det også gerne være fremtids sikret, således at det uden problemer kan udbygges til at omfatte flere funktioner.

Du kan få den nødvendige professionelle sparring og CTS rådgivning i forbindelse med valg af CTS anlæg hos CTS gruppen – læs mere på ctsgruppen.dk