maler københavn

Find den rette maler i København - når resultatet skal være perfekt

Find den rette maler i København - når resultatet skal være perfekt

editorial

Din bolig skal af og til renoveres – især hvis der er gået mange år siden sidst, eller siden seneste istandsættelse. En væsentlig del af renovering af bolig er det gode stykke afsluttende malerarbejde, som helst skal være udført så det holder i mange år.

Et godt stykke malerarbejde er kendetegnet derved, at det tager udgangspunkt i vægge, lofter og træværks generelle sundheds tilstand og beskaffenhed, og at de rette materialer og metoder er anvendt. På den måde kan det optimale resultat opnås – og dette er på én gang skinnende, ensartet og langtids holdbart. Derfor kræver malerarbejde såvel det rette, sikre håndelag som en solid portion forarbejde. Og dette opnås bedst med hjælp fra en professionel, faglært håndværker.

Hvorfor kan jeg ikke bare selv male min bolig indvendig?

Der er for så vidt intet i vejen for, at du selv giver dig i kast med maling af vægge, lofter og træværk. Du skal blot være forberedt på, at der ikke er tale om noget lille projekt. Når et hus eller en lejlighed skal males grundigt, og resultatet skal være flot i mange år, er det ikke blot et spørgsmål om at smøre noget maling ud over diverse overflader.

Du skal belave dig på at bruge en masse tid i forbindelse med fjernelse af tapet, reparation af puds, slibning af såvel vægge som træværk, priming af overflader og så selvfølgelig selve påføring af maling. Afhængig af antallet af kvadratmeter, som skal have en overhaling, kan du roligt sætte en uges fuldtids arbejde af til dette projekt. Og lægger man udgifterne til materialer og udstyr – maling, malertape, pensler, ruller, fugemasse mv – oven i, vil det hurtigt fremgå med al ønsket tydelighed, at det slet ikke kan betale sig at male selv.

I stedet bør du få fat på en dygtig og erfaren maler, som du for eksempel kan finde på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/