ståltrapper

Find den rette smed til at lave dine ståltrapper

Find den rette smed til at lave dine ståltrapper

editorial

Stål er et velkendt og populært materiale i byggebranchen. Stål er nemlig ikke kun flot og giver et råt look til det du skal have lavet. Stål er også et materiale der kan holde i mange år frem. Det er dermed også et prisbilligt produkt, da det er let tilgængeligt samt kræver absolut minimum vedligeholdelse. Det er blandt andet nogle af grundende til at man i dag anvender stål til mange forskellige produkter og løsninger. Derudover er stål også god i det vind, vejr og klima vi har i Danmark. Det kan derfor være et ideelt materiale inde som ude, da det ikke ruster. 

Hvem kan hjælpe dig med at lave ståltrapper?

Ståltrapper kan du i dag få i mange forskellige varianter og designs. Du kender måske den traditionelle brandtrappe eller vinkeltrappe, som typisk er udført i stål. Du kan også lave trappe af træ eller beton, hvor selve gitteret eller siderne er udført i rustfrit stål.

For at finde en kompetent fagmand, der kan hjælpe dig med at lave en ståltrappe, skal du undersøge markedet for smede. En smed er nemlig uddannet og specialiseret i at arbejde med stål. Hos en smed kan du derfor få lavet en ståltrappe i præcis de mål du ønsker. Herefter kan du også få det malet eller farvet i den farve du ønsker, så du får det præcis som du vil have det. 

Find den rette smed til opgaven

Ligesom så mange andre brancher er der også flere om buddet, når det kommer til at finde en smed. Det kan derfor for nogle være svært at skelne mellem kvaliteten på de forskellige smede. Vi anbefaler derfor, at du starter med at søge lokalt i det område du befinder dig i. 

I vores research har vi undersøgt Viborg og omegn. Her kan vi varmt anbefale Røn Petersen, hvis du skal have lavet ståltrapper