jordvarme

Find den rette varmekilde til dit hjem

Find den rette varmekilde til dit hjem

editorial

Der findes mange måder, hvorpå du kan få gode og sikre varmekilder løsninger i dit hjem. Det kan være svært at finde den løsning, som passer til dit hus og dit behov. Derfor har vi i dette indlæg listet tre muligheder for varmekilder til dit hjem. Det kan forhåbentligt bringe dig tættere på, hvilken løsning du skal vælge at bruge for at få et dejligt varmt hjem. 

Naturgas

Den ene type af varmekilde løsning er den, som de fleste af os bruger. Naturgas bliver udvundet fra undergrunden. Det er den samme metode, som vi også indhenter olie på. Naturgassen sørger for, at vi har varme i vores radiatorer, som de fleste af os har i vores boliger. Naturgassen bliver også brugt til at opvarme i dit hjem, så du kan få afslappende varme bade efter en lang dag. Fordi de fleste i forvejen har radiatorer i hjemmet, så er det en nemmere løsning end f.eks. et pillefyret

Et pillefyr

Et pillefyr er en ældre, men ikke desto mindre en god varmekilde løsning, som du kan bruge til dit hjem. Det er dig selv, som sørger for at fyre op i pillefyret, med hjælp fra træpiller. Det er en billigere løsning end nogle af de andre. Så hvis du gerne vil have en varmekilde løsning, som passer til budgettet, kan du overveje et pillefyr. Det kan godt kræve lidt tid og kræfter af dig, fordi du skal huske på at fyre op i de kolde perioder.

Det kan f.eks. være om natten, hvor du skal op og fyre lidt ekstra op, hvis hele huset synes at være for koldt. Eller hvis i kommer hjem fra ferier, så er huset relativt koldt. 

Varme fra jorden

Jordvarme er efterhånden en varmekilde løsning som flere bruger, da det er mere klimavenligt. Det hjælper nemlig dig med at spare på varmeregningen i hjemmet. Ved jordvarme, får du energien fra jorden til at varme dit hjem op. Det bliver installeret således, at varmeanlægget går ned i jorden og henter sin energi derfra. Det er nemt at betjene og kan dække alle dine behov i hjemmet. 

Jordvarme er en god miljøvenlig varmekilde løsning, som du kan få autoriserede fagfolk til at installere for dig.