proteinpulver

Find det bedste proteinpulver online

Find det bedste proteinpulver online

editorial

Har du brug for en let og hurtig erstatning for et af dagens hoved måltider i ny og næ – og må den gerne være afbalanceret i forhold til din diæt? Så skulle du prøve med proteinpulver.

Hvad er proteinpulver?

proteinpulver er for de fleste produkters vedkommende fremstillet på basis af af valle protein. Grunden til at det netop er valle som anvendes til fremstilling af proteinpulver er dets høje optagelses hastighed i den menneskelige krop samt mælkens utroligt fordelagtige sammensætning af amino syrer. Du kan dog også få proteinpulver som er lavet med kasein, risprotein eller soja, hvilket især egner sig til veganere og vegetarer.

Proteinpulver kan være tilsat forskellige vitaminer og mineraler som for det første letter optagelsen og for det andet styrker kroppens celle struktur. Med proteinpulver kan du således dække din krops daglige behov for protein og samtidig få en vis del af de nødvendige næringsstoffer med oven i hatten.

Mange mennesker bruger proteinpulver som en måltids erstatning når de er på farten eller ikke har tid til at lave aftensmad inden træning – endsige fordøje den. En stor fordel ved proteinpulver er at det ikke gør dig tung i maven på samme måde som et solidt protein rigt aftensmåltid. Det betyder at du får lettere ved at træne optimalt, uden at kroppen bliver nødt til at tære på egne ressourcer.

Du skal være opmærksom på at proteinpulver ikke har nogen muskel opbyggende virkning i sig selv. Mange mennesker tager fejl af proteinpulver og kreatin, og bliver skuffede når det viser sig at proteinpulver ikke har en magisk effekt på muskelmassen. Du skal heller ikke forvente vægt tab eller en opgradering af din præstations evne når du indtager proteinpulver. Og proteinpulver må aldrig bruges som kompensation for en dårlig eller mangelfuld kost.

Du kan læse meget mere, og bestille proteinpulver online, hos Only-Approved via hjemmesiden www.only-approved.dk