UPS indlevering

Find det rette sted til UPS indlevering

Find det rette sted til UPS indlevering

editorial

Når din pakke skal sendes via UPS er det vigtigt at du vælger det rette indleveringssted.

Danmark er oversået med indleveringssteder, pakkeshops og access points som kan benyttes i forbindelse med forsendelse via fragt selskaber så som UPS, DHL, GLS, DAO, PostNord, Bring, TNT og mange andre. Men skal du specifikt sende din pakke med UPS skal du altså finde en pakkeshop – eller et access point, som det også kaldes – som specifikt håndterer UPS forsendelser.

Til alt held er der rigtig mange UPS access points i Danmark. Samtidig er de ret nemme at finde. Det er blot et spørgsmål om at kigge de rette steder. Og til det formål kan du for eksempel bruge Indleveringssted.dk.

Find access point til UPS indlevering på Indleveringssted.dk

På den online forsendelses portal Indleveringssted.dk kan du nemt og hurtigt finde dit nærmeste UPS access point. Du kan søge på et kort, eller du kan indtaste dit postnummer. Så vil du blive præsenteret for et udvalg af UPS indleveringssteder i nærheden af dig.

Uanset hvor i landet du befinder dig vil du kunne finde et UPS access point i en lokal kiosk, på en tankstation, eller i forbindelse med en dagligvare butik, et supermarked eller et indkøbscenter. Og da indleveringsstedernes åbningstider som oftest følger butikkens vil du opnå langt større fleksibilitet med UPS forsendelse end via et posthus.

Print dit UPS pakkelabel via Indleveringssted.dk

Når du har fundet dit lokale UPS indleveringssted kan du bestille og betale for din forsendelse online. Dette kan du gøre via Indleveringssted.dk.

Du skal blot indtaste forsendelsens data i formularen og vælge dit foretrukne UPS produkt. Så får du dit pakkelabel til udprintning. Og så er det blot at montere det på pakken så den er klar til UPS indlevering på dit nærmeste access point.

Læs mere på indleveringssted.dk