mandeportal

Find dig en dag til at fordybe dig i Mandeportalen

Find dig en dag til at fordybe dig i Mandeportalen

editorial

Det kan være meget svært at være en hjemmeside nu om dage, selvom man skulle tro, det var blevet lettere med bedre grafik, hurtigere visninger og hastigere internet.

Men man skal også tænke på, at der er kommet så mange til, at det kan være svært at få taletid til dem, der er derude, som man gerne vil ramme.

Desuden er fokus hos læserne blevet meget mere begrænset, så man skal fange dem hurtigt, og så er det blevet endnu sværere at holde dem til og ikke mindst komme igen.

Og så er der lige det med, at de færreste skal hen at tænde en stationær computer for at komme på nettet, og da man gjorde det, så følte man også, at man ville blive et stykke tid, for det tog trods alt lidt længe at tænde internettet.

Men der er gode hjemmesider derude som Mandeportalen om ting til mænd, som der kræver lidt mere end bare flygtig opmærksomhed.

image

Find dig til rette med Mandeportalen

For selvom man sagtens kan læse deres artikler overfladisk, og de er lige til at gå til, så vil man nogle gange gerne genlæse dem og virkelig dyrke detaljerne i dem – og nogle gange vil man jo også gerne genlæse dem.

Det kræver så, at man sætter sig ned og dedikerer tid til dem, og det bør man faktisk finde tid til, selvom det kan være svært i vores hektiske hverdag.

Men man bør sætte det på ens skema for dagen i samme tråd med at spise sundt og motionere lidt, at man lige skal underholdes samt finde spændende viden via Mandeportalen.

Det gør både en klog, og man ro til at slappe af med den hjemmeside, og når de andre i hjemmet ser, hvor glad man bliver af det, så vil de nok forstå det.