massør københavn

Find din faste massør i København

Find din faste massør i København

editorial

Blandt de mange former for selvforkælelse, der findes på markedet, er massage blandt de, som rent faktisk også har en helbredsmæssig sidegevinst. Ikke nok med, at massage fremmer velværet og bibringer afslapning og opløsning af spændinger – massage har rigtig mange gode virkninger på din krop og på dit sind.

Massage kan lindre stress symptomer

Når du modtager en lækker massage af mindst en times varighed hos en massør, hvor du føler dig tryg, vil du umiddelbart opleve, at kroppen slapper af. Mange mennesker kommer i en rigtig behagelig tilstand under massagen, og der findes også de, som ligefrem falder i søvn. Men vidste du, at denne virkning ikke kun finder sted under selve seancen?

Massage har påviseligt langtids holdbare effekter på dit system. For det første stimulerer massagen kroppen til at udløse de naturlige ”lykke hormoner” serotonin og dopamin samt de ultimative ”feel good” hormoner endorfinerne. Disse hormoner medvirker til reducering af stress hormonernes virkninger, samtidig med at symptomer så som muskel spændinger og deraf følgende hovedpine fjernes.

Er du således i farezonen for at udvikle stress, eller er du midt i et stress behandlings forløb, kan du med fordel supplere dine forebyggende eller behandlede tiltag med en god massage på regelmæssig basis.

Massage modvirker livsstils sygdomme

Hvis du i løbet af din arbejdsdag tilbringer mange timer fastlåst i en uhensigtsmæssig siddestilling, bringer du din krop i fare. Rigtig mange kredsløbs relaterede sygdomme og lidelser relaterer sig til dårlig positur og mangle på motion. Ud over selvfølgelig at sørge for at få rørt dig hver dag, kan du bruge massagen til at stimulere musklerne og styrke cirkulationen.

Find den bedste massage i København

Leder du efter en massør, som kan tilbyde dig et personligt tilrettelagt massage program, kan du finde ham eller hende hos Kaatsu massage – læs mere på kaatsumassage.dk