kunst

Find din niche indenfor kunst og bliv klog her

Find din niche indenfor kunst og bliv klog her

editorial

Kunst kan være et svært område for mange mennesker at begynde at begive sig ind på, fordi det virker som et uoverskueligt fag at begynde at beskæftige sig med – og så er vi slet ikke begyndt at debattere de mange fordomme, der kan være forbundet med at kunne lide kunst.

For kunst kan være mange ting, men udtrykket i sig emmer af noget, som kun de rige og fine har råd og forstand på – men det er virkelig en falmende og gammeldags opfattelse at have af kunstens verden, for den er for længst blevet afkoblet fra ikke bare at være fra de få, men også udelukkende være at finde på gallerier.

Kunsten kan være hvor som helst, den kan være i os alle sammen, og vi kan alle udtrykke kunsten i forskellige former – og man kan dårligt tale om dårlig eller god kunst, men mere, om den tiltaler en eller ej, selvom nogle kunstkritikere nok vil være uenig med dette udsagn.

Men når man så støder på noget kunst, som ikke rører en, er det så ensbetydende med, at man er for dum til at forstå det?

Næppe, for kunst skal jo gerne røre noget ved en, og intelligens har ikke noget at gøre med, om man bliver bevæget af kunst eller ej – noget tiltaler bare en mere end andet ligesom med film og musik.

Derfor er man måske mere modtagelig for en bestemt type af kunst, der stikker sig dybt i en og efterlader nogle indtryk, som man har svært ved at slippe igen, og så er det måske i denne retning, at man skal bruge ens tid på kunsten.

Man kan alligevel ikke nå omkring alle former for kunst, selvom man havde alverdens fritid i denne verden, så man kan lige så godt begynde at bruge tiden på det, der siger en noget.

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/