privatdetektiv

Find din privatdetektiv online

Find din privatdetektiv online

editorial

Måske forbinder du ordet ”privatdetektiv” med kæderygende mænd i trench coat og blød hat, som drikker lidt for meget whisky mens de driver et lyssky foretagende fra et snusket baghus i Chicago eller New York. Men faktisk er privatdetektiver – eller private efterforskere, om man vil – særdeles anvendt i mange forskellige sammenhænge, af såvel privat personer som af firmaer og organisationer.

Hvornår har jeg brug for en privatdetektiv?

Som privat person kan du bruge en privatdetektiv til mange ting. Det kan være, at du har en mistanke om at din kæreste eller ægtefælle snyder lidt på vægten når det handler om troskab i jeres forhold. Hvis du for eksempel mener dig sikker på at din ægtefælle er dig utro, og dette kan have indflydelse på vilkårene i forbindelse med en skilsmisse, kan du med fordel hyre en privatdetektiv til at efterforske dette forhold.

Når du vælger at samarbejde med en privatdetektiv fra Special Investigators er du garanteret fuld diskretion og respekt for dit privatliv. Special Investigators har mange års erfaring inden for efterforskning af udenoms ægteskabelige affærer. Og skulle du opleve psykiske mén af opklaringen, kan Special Investigators hjælpe med kontakt til en dygtig autoriseret psykolog.

Hjælp til at identificere misbrug, mishandling og tyveri

Er du usikker på om din barnepige opfører sig ordentligt over for børnene, når du og din ægtefælle har forladt hjemmet for en aften i byen – eller om rengøringskonen eller hjemmepleje personalet stjæler fra din demente mors hjem?

Her kan Special Investigators også hjælpe, med eksempelvis opsætning af videoovervågning, for eksempel i form af et såkaldt Nanny Cam. På den måde kan du afdække uhensigtsmæssig adfærd, tyveri eller misbrug i hjemmet. Special Investigators består af personer med baggrund i retshåndhævende agenturer og har således en stor viden omkring det legale og juridiske system.

Få mere information på special-investigation.agency