opel

Find dit nærmeste Opel bilhus i Brøndby

Find dit nærmeste Opel bilhus i Brøndby

editorial

Skal familien have et nyt køretøj, og må det helst ikke stå jer i, hvad der svarer til spidsen af en jetjager? Så bør du overveje at kigge i retning af en Opel.

Hvad er fordelene ved at købe en Opel?

Der er mange fordele ved at købe en bil af det oprindeligt tyske mærke Opel. Opel biler er kendte for at være solide og stabile, og samtidig holde et højt niveau hvad angår såvel køre egenskaber som sikkerhed.

Samtidig ligger Opel biler ikke i den helt høje ende af skalaen rent prismæssigt. Når du køber Opel, kan du således sagtens få en rigtig god bil som hele familien kan have glæde af i mange år uden at de kommer til at vælte husholdnings budgettet.

opel

Køb en brugt Opel, og slip endnu billigere fra dit bil køb

Hvis du gerne vil have endnu mere bil for dine penge kan du med fordel vælge en brugt Opel frem for en fabriksny en af slagsen. Nye biler i Danmark er nemlig belagt med tårnhøje afgifter hvilket puster priserne op i et urimeligt højt leje. Og det gælder også for den ellers temmelig prisvenlige Opel.

Køber du en Opel med tre til fem år på bagen vil du kunne få den til en brøkdel af dennes nypris. Det kan sagtens svare sig at købe en brugt Opel – og du vil kunne have glæde af bilen i mange år fremover.

Få din Opel serviceret på et autoriseret Opel værksted

Har du først anskaffet dig en Opel – ny eller brugt – bør du finde et Opel værksted i nærheden af din bopæl. På den måde er du sikker på at din Opel er i trygge og professionelle hænder når den skal repareres eller serviceres. Find din Opel forhandler med tilhørende autoværksted i Brøndby hos Bilhuset Frederiksen A/S på bh-f.dk.