billigt lån

Find et billigt lån online

Find et billigt lån online

editorial

Har du brug for at låne penge har du i dag mange muligheder for at finde et billigt lån. Der er i dag en hård konkurrence blandt de forskellige der låner penge ud. Lige fra de traditionelle banker, til online banker og til stort set alle butikker med respekt for sig selv som i dag også tilbyder en finansierings mulighed.

Det kan for mange virke meget uoverskueligt at undersøge det danske lånemarked. Derfor er det en god ide at starte med at bruge en af de mange sammenligningssider, som undersøger de forskellige muligheder og efterfølgende sender dig mindst tre forskelllige banker du kan ansøge. Den ene kunne være ikano bank. 

Brug tid og spar penge

Når du skal låne er det en god ide at bruge tid på at finde det rigtige lån. Det er tid der er givet godt ud. Har du planer om at låne online er det især tid der er givet godt ud. Det vil kun tage få minutter at sende en ansøgning af sted.

Der kan være mange penge at spare ved at bruge tid på at finde det rigtige lån. Det du skal være opmærksom på er ÅOP, rentesatsen, evt. gebyr og hvilke tilbagebetalingsbetingelser banken stiller. Det kan godt være at renten er lav, men hvis der er et månedligt gebyr kan det alligevel ende med at blive et dyrt lån. Hvis du samtidig ikke kan betale lånet af før tid, bør du som udgangspunkt lede videre.

For at kunne ansøge et online lån skal du have et NemID. Det skal du bruge for at kunne underskrive et evt. lånetilbud. Du skal også have en aktivt mailadresse, uden den kan du ikke modtage et lånetilbud.

Af andre krav fra online banken, skal du have en dansk folkeregisteradresse og du skal som minimum være 18 år.