skadecenter

Find et skadecenter der giver garanti på reparationer

Find et skadecenter der giver garanti på reparationer

editorial

For langt de fleste bilejere i Danmark, er bilen noget vi elsker højt. Det er dermed et vigtigt redskab til at vi kan komme igennem dagen og komme fra A til B. For flere børnefamilier kan det være et afgørende redskab til at logistikken kan gå op i en højere enhed, når børnene skal afleveres i daginstitution, børnehave eller i deres lokale fritidsforening. Der er dermed ikke plads eller tid i kalenderen til at undvære sin bil i længere tid af gangen. Det kan dermed være svært at komme godt ud af en situation, når skaden først er sket. Vi anbefaler derfor at være ude i god tid, for at søge efter et skadecenter eller et bilværksted til din bil. Her kan du lave en aftale på forhånd med skadecenteret, hvordan et forløb vil være, hvis du afleverede din bil. Her kunne det f.eks. være, hvis der opstod en karrosseriskade, hvordan de vil håndtere dette. Hvis de skal bruge bilen i mere end en dag, kan du med fordel lave en aftale om en lånebil, så du ikke skal undvære dit transportmiddel. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælge et skadecenter til din bil?

Når du skal vælge et skadecenter, er det naturligvis en fordel at vælge en der enten er tæt placeret på din bopæl eller arbejdsplads. Det kan være belejligt, da du let kan aflevere bilen, når du skal arbejde eller efter arbejde, så du ikke skal undvære din bil for længe. Derudover er det vigtigt at vælge et skadecenter der tilbyder garanti på reparation af en karrosseriskade.

Vi har netop undersøgt markedet for at finde et pålideligt og kompetent skadecenter for din bil. Hermed har vi fundet et skadecenter der giver 3 års garanti på det udførte skadesarbejde, og som er i stand til at løse mange fejl og skader på alle bilmærker.