autoværksted - brugte biler

Find et stort udvalg af kvalitetsbiler her

Find et stort udvalg af kvalitetsbiler her

editorial

Skal du enten have ny bil eller overvejer du at udskifte din nuværende bil, så kommer du langt for pengene ved at opsøge en brugtvognsforhandler. Grunden den høje registreringsafgift i Danmark er der et ekstremt stort salg af brugte biler. Det skyldes, at størstedelen af registreringsafgiften bliver afskrevet, når bilen først har kørt nogle år på de danske landeveje. Der kan derfor være en god chance for at finde en pålidelig, nyere og lækker bil med en stor besparelse, frem for at købe den som helt ny. 

Her har vi lavet en lille guide til, hvorfor du bør købe en brugt bil

Først og fremmest er den primære årsag at du kan spare mange penge ved at købe en brugt bil. Her har den oftest taget den største afskrivning på nyprisen på bilen. Det kan derfor godt svare sig at undersøge markedet for netop den bil du mener opfylder dine behov og ønsker. Herudover har du en sikkerhed ved at købe en brugt bil ved en brugtvognsforhandler. Her kan du få gennemgået bilen samt have mulighed for at få laver service og eftersyn på bilen. Der er som regel også garanti på bilen, når du køber det af en forhandler, som skal kunne stå inde for den bil der bliver solgt.

Når du så har fundet din endelig bil, har du mulighed for at kunne forhandle dig til en god aftale. Det kan enten ved et afslag i prisen, at du får vinterhjul eller andet udstyr med i prisen. 

Hvis du er fra Nordjylland, har vi lavet lidt research på, hvor du kan købte brugte biler af høj kvalitet og med et højt serviceniveau. Her kan vi anbefale en brugtvognsforhandler i Frederikshavn. Her kan du være sikker på en bil i god stand, og hvor du bliver mødt en pålidelig bilsælger, der glædeligt guider dig til at finde den rette bil efter dine ønsker og behov.