loftlamper

Find flotte loftlamper til dit hjem i online shop

Find flotte loftlamper til dit hjem i online shop

editorial

Er du træt af grimme lamper, som udsender et kedeligt og intetsigende – og måske endda totalt utilstrækkeligt – lys? Så burde du prøve at skifte dine gamle lamper ud. Og eventuelt erstatte dem med smukke designer lamper. Det kan godt være, at designer lamper fra kendte producenter repræsenterer en større finansiel udskrivning end ordinære lamper. Men til gengæld får du glæde af dine smukke lamper i mange år – og hvis du vælger at gå efter tidløs elegance, kan de helt rigtige lamper passe ind i dit øvrige decor, uanset hvilken indretnings stil, du vælger at lægge dig efter.

Smukke og funktionelle loftlamper med det blødeste lys fra Flos

Tidløs elegance er netop de to ord, der karakteriserer Glo-ball serien fra den italienske lampe producent, Flos. Glo-ball er gået hen og blevet en moderne klassiker, netop på grund af det enkle og raffinerede look. Flos har allieret sig med den kendte designer Jasper Morrison, og sammen har de fremstillet en serie af loftlamper, bordlamper, gulvlamper, væglamper og pendler, som på én og samme tid er super enkle og særdeles eksklusive. Glo-ball loftlampen omformer på magiske vis det kedelige og kønsløse lys fra moderne lyskilder så som LED pærer til et varmt og indbydende skær, så blødt som lampens egen organiske form, og så behageligt som synet af det smukke matslebne glas, som udgør lampens skærm.

Find Flos loftlamper og mange andre brands hos andlight.dk

Hvis du er blevet nysgerrig efter at se den smukke Flos loftlampe – og måske endda investere i den – kan du se, sammenligne og bestille din nye loftlampe på andlight.dk. Er Flos loftlampen ikke lige din kop te, kan du vælge og vrage mellem over seks tusind andre loftlamper, gulvlamper, pendler, væglamper og bordlamper fra danske og internationale design huse. Se dem alle på andlight.dk