take away ringsted

Find lækker og velsmagende take away i Ringsted til rimelige priser

Find lækker og velsmagende take away i Ringsted til rimelige priser

editorial

Savner du også at komme ud at spise på restaurant? Det har desværre endnu lidt halvlange udsigter. I mellemtiden kan du hygge dig med kvalitets mad ud af huset eller take away fra en god restaurant i nærheden. De fleste danske restauranter tilbyder nemlig deres gode mad i take away version, særligt tilberedt og pakket så det er lige til at anrette og spise. Og hvis du sætter særlig pris på det italienske køkken kan du med fordel vælge en italiensk restaurant som for eksempel La Rustica.

Hvad er La Rustica?

La Rustica er din italienske restaurant til take away i Ringsted, Roskilde og Ballerup. Uanset hvor i disse tre områder du er bosat vil du hos La Rustica kunne bestille italienske retter i højeste kvalitet som take away. Du kan således nyde alle de lækre italienske klassikere hjemme hos dig selv, og behøver således ikke at skulle bestille bord på restauranten for at kunne få del i de velsmagende retter.

Hos La Rustica kan hele menu kortet nemlig bestilles som take away, ikke kun pizzaer, pasta retter og lignende. Når du bestiller take away hos La Rustica er maden altid nyligt tilberedt ved afhentning og pakket på en måde så den holder sig frisk hele vejen hjem. Og så er det blot at anrette og servere de skønne italienske retter for hele familien!

Hvad kan La Rustica tilbyde?

Som nævnt er La Rusticas take away menu kort ikke begrænset til de traditionelle mad ud af huset retter, men indeholder alle de lækre og velsmagende italienske klassikere så som Pasta Bolognese, Pasta Carbonara, Porchetta, Pizza Napoli, Bistecca Fiorentina, Saltimbocca og selvfølgelig lækker og luftig Tiramisu til dessert. La Rustica kan desuden tilbyde et bredt sortiment af de bedste italienske vine som passer perfekt til maden.

Klik ind og læs mere på la-rustica.dk.