vikarbureau

Find stabile vikarer gennem et vikarbureau

Find stabile vikarer gennem et vikarbureau

editorial

Står du for at skulle ansætte vikarer? Så bør du alliere dig med et vikarbureau.

Hvorfor skal jeg benytte et vikarbureau?

Der er mange gode grunde til at lade et erfarent vikarbureau forestå udvælgelse og rekruttering af dine nye medarbejdere.

Først og fremmest vil du med et vikarbureau til hjælp slippe for selv at skulle sætte tid og overskud af til den krævende rekrutterings proces. Dit vikarbureau vil forestå alle opgaver i forbindelse dermed, lige fra udfærdigelse af eventuelt stillingsopslag over sortering af indkomne ansøgninger til selve ansættelses samtalerne og den efterfølgende udvælgelse af den rette kandidat.

Alternativt kan du lade vikarbureauet præsentere dig for en række egnede kandidater fra deres emnebank. Et vikarbureau vil typisk have adgang til en omfattende search and select database indeholdende oplysninger på ledige vikarer med de rette kompetencer og kvalifikationer.

vikarbureau

Når du lader et vikarbureau udvælge kandidater til din midlertidige eller permanente stilling kan du være helt sikker på at du får fuld valuta for pengene. Et vikarbureau vil nemlig altid gøre sig ekstra umage for at sikre det bedste match, gennem grundigt forarbejde og på baggrund af den før nævnte screening proces.

Du undgår at skulle bruge tid og energi på at ansætte, og slipper for ærgrelser i forbindelse med en eventuel fejlansættelse. Og med vikariater kan du opsige samarbejdet hurtigt, skulle dine behov ændre sig med kort varsel.

Hvilket vikarbureau skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge det vikarbureau som skal varetage opgaven med rekruttering af din nye medarbejder er det en god idé at vælge et bureau som har ekspertise inden for netop dit fagområde. Leder du efter vikarer til byggebranchen, inden for diverse håndværk eller måske ufaglært arbejdskraft til lager eller industri, kan du med fordel vælge DK Vikarservice ApS som dit vikarbureau.

Du kan læse mere, og kontakte DK Vikarservice ApS via hjemmesiden dkvikarservice.dk.