firmafest

Firmafest på jeres præmisser

Firmafest på jeres præmisser

editorial

En firmafest lige efter jeres ønsker

Det er vigtigt at fejre stort og småt – også på arbejdspladsen – og herved får I samtidig rig mulighed for at lære hinanden at kende i nye rammer samt at skabe et godt socialt miljø alle kolleger imellem. Ingen begivenhed er for ubetydelig til fejring, og uanset om I skal afholde den årlige julefrokost, sommerfest, temafest eller fredagshygge, så skal der naturligvis gøres noget ud af det! MALT Restaurant og Event fører alle typer af fester ud i livet, og planlægger arrangementet efter netop jeres særlige idéer og ønsker. 

Kun fantasien sætter grænser

Måske skal I holde den helt store fest med festlig dresscode og lækker mad og vin? Dette kan naturligvis sagtens lade sig gøre. Skal der være liveband? Dette klares også. Det kan også være, at I er mere til løse rammer og afslappet stemning eller dansefest med DJ, masser af indslag og konkurrencer samt særlig udsmykning i lokalet. Præsenter jeres idéer for MALT Restaurant og Event eller lad dem inspirere jer med deres mange idéer og store erfaring – så er I allerede godt igang med planlægningen af jeres næste firmafest. Hver en fest er unik og forskellig fra den foregående og den næstkommende, men uanset hvad I skal fejre og hvordan, så lad fantasien få frit løb og planlæg en fantastisk aften, som I sammen kan nyde og se tilbage på. MALT Restaurant og Event tager naturligvis højde for de rammer, I har at arbejde med, og selv hvis I har et stramt budget, gør de alt, hvad de kan for at hjælpe jer med at stable et godt arrangement på benene, som dækker jeres behov og passer til firmaets pengepung. 

I kan se meget mere til MALT Restaurant og Event her: https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/. Kontakt dem allerede i dag og præsenter jeres idéer, så er festen snart igang!