fiskeri

Fiskeri til akvariet derhjemme?

Fiskeri til akvariet derhjemme?

editorial

Når de fleste skal købe fisk til deres akvarium, så tager de i en fiskebutik, hvor man kan købe levende fisk.

Der er et stort udvalg her, og man kan få ting til et rense akvariet med, man kan få udsmykninger til akvariet, der er foder til fiskene, og så er der selvfølgelig et bredt udvalg af fisk, hvis man er kommet det rette sted hen.

Men det kan føles lidt som snyd for nogle mennesker, hvor man kan sammenligne det med, om man køber ens kød i supermarkedet, eller man tager ned til ens lokale slagter og får lavet særlige udskæringer – eller ligefrem selv nedlægger ens bytte!

For det kunne være sejt at sige, at man kan pege på ens akvarium og sige, at man selv har fanget de forskellige fisk lidt på samme måde, som jægere har udstoppede dyrehoveder hængende på væggen – det er jo ikke sejt, hvis man har købt dem, som hvis man kan sige, at man har nedlagt de dyr selv.

fiskeri

Man kan om muligt med fiskeri fange fisk til ens eget akvarium

På samme måde kan man så her pege på de forskellige fisk og fortælle drabelige historier om, hvordan man havde besvær med at fange de forskellige fisk, og hvor man har fanget dem.

Det kan jo være, man har fanget dem i udlandet, hvor man så skulle transportere dem hjem i levende live.

Man skal så lige holde øje med, at alle fisk kan fungere sammen, så de ikke begynder at slås med hinanden eller ligefrem spise hinanden!

Der er nok nogle fisk, der ikke kan klare den omvæltning, hvorfor de ikke kommer til at overleve så længe, lige meget hvor meget man passer på dem – men så er der jo bare mulighed for at fange nye fisk, når der er plads igen!

Så købt noget online fiskeudstyr og se at få fyldt det akvarium.