glarmester lyngby

Fleksibel og dygtig glarmester i Lyngby

Fleksibel og dygtig glarmester i Lyngby

editorial

Har du en punkteret rude, eller overvejer du nye vinduer og evt. rammer, da de er gamle og vinden suser ind? Måske drømmer du om at få Velux ovenlysvinduer? 

For forholdsvis små penge kan man pifte huset eller lejligheden op med nye ruder eller endda nye rammer. Prisen er overkommelig, i hvert fald hvis man gør det op imod, hvor meget det pynter på huset eller lejligheden og formentlig giver en værdistigning – eller gør det mere salgbart, hvis man går med de tanker. Du får formentlig også bedre isolation, hvis du har nogle meget gamle vinduer.

30 års erfaring med glas og egen butik og værksted

SE Glas har 30 års erfaring inden for glasbranchen, hvor de udfører alt. Familievirksomheden laver udskiftning af døre, vinduer og termoruder, ordner indramning, glas og spejle og er din glarmester i Lyngby. De bor i Søborg med deres egen butik, eget værksted med sliberi, rammeværksted og glaslager. Du kan købe brugskunst, glasvaser, vinglas og karafler hos dem.

For at opretholde en høj kvalitet producerer de al glasset selv.

Du kan få samlet billedrammer til plakater, malerier og print.

Hvis du har nogle ideer, du har brug for at vende med glarmestre med høj faglighed, eller du har brug for rådgivning “fra bunden”, er de både kreative, fleksible og hurtige, så du får den rette løsning – og ikke skal vente.

Hvis du fx har en glasskade – det kan være, at dit barn har spillet fodbold op af din rude, eller eller hvis et eller flere af dine ruder ser “duggede ud” og dermed nok er punkterede, kan SE Glas ordne det.

De sikrer vinduer og døre mod indbrud

Ved indbrud er de effektive og kommer hurtigt hjem til dig og dækker af og fjerner glasskår. Hvis du efter et indbrud, eller måske som forebyggende foranstaltning, vil gøre det sværere for indbrudstyven, kan SE Glas sikre dine vinduer og døre mod indbrud. Så vanskeliggør det i hvert fald tyven ærinde, og vedkommende opgiver forhåbentlig.