Hundetøj, tøj til hunde

Fordele ved at give hunden tøj på

Fordele ved at give hunden tøj på

editorial

Der er ingen tvivl om, at hunde er søde og dejlige dyr, men der er forskellige synspunkter på, om de skal have hundetøj på. Stereotyper findes i overflod om den slags kæledyrsejere, der klæder deres hunde på. Nogle mennesker synes, det er unødvendigt, fjollet, egoistisk eller ligefrem skadeligt. Mens der helt sikkert er mange grunde til, at ejere giver deres hunde tøj på, er pointen at mode til dit kæledyr har flere formål end blot at få det til at se sødt ud.

Reguler kropstemperaturen

En af de mest åbenlyse fordele ved at give din hund et outfit er at den skal have det behageligt uanset vejret. Dette er en no-brainer om vinteren, når mange racer, der ikke er bygget til lave temperaturer, let bliver kolde. Hvis du pakker dit kæledyr ind i en hyggelig sweater og nogle sokker eller støvletter, gør det mere behageligt for den at gå udenfor. Sommertid kan dog være lige så hårdt for din hund med den intense varme og / eller fugtighed. En kølevest kan hjælpe med at forhindre overophedning, især for hunde, der er ældre eller har helbredsproblemer.

Skjold mod elementerne

Uanset årstiden er der altid vind, regn, sne eller sollys. Alle disse kan skade din søde hund, så tag den forsigtige foranstaltning ved at bruge beskyttelsesudstyr til din hund, ligesom du ville gøre for dig selv.

For eksempel er en let poncho eller en regnfrakke med paraplyhætte perfekt til en regnvejrsdag med moderate temperaturer. Når solen skinner, kan UV-afskærmende tøj forhindre solstråler i at trænge ind i din hunds hud. Husk også praktiske, men stilfulde solbriller til følsomme øjne!

Beskyt pels og hud

Sollys er ikke det eneste, du har brug for for at beskytte dit kæledyrs hud. Insekter er øverst på listen over ting der kan genere din hund, især hvis du går på vandreture, camping eller jager i skovområder. I stedet for kun at bruge insektspray, kan du give hunden en insektafvisende skjorte for maksimal beskyttelse. Tøj forhindrer også snavs og allergener i at komme ind i din hunds pels. Dette gør badning og pleje så meget lettere og hjælper med at holde dit hus rent.