erhverv

Fordele ved en ægtepagt

Fordele ved en ægtepagt

editorial

Når to parter har valgt, at de vil leve sammen resten af deres liv, så er det måske de færreste, som tænker på, om man måske bliver skilt en dag. Ikke desto mindre så kan det være ideelt med en ægtepagt i tilfælde af separation, skilsmisse eller dødsfald. 

Hvis man har en formue, som man ønsker at beskytte, så er det muligt med en ægtepagt. En ægtepagt er et bindende dokument, som fastslår hvem der er berettiget til formuer, ejendomme eller forskellige ejendele. Faktum er nemlig, at flere og flere danskere bliver skilt – og det betyder naturligvis også, at man skal finde en løsning på, hvordan man deler de ting, man har sammen. Dette er dog ikke altid lige gnidningsfrit, da det langt fra altid forholder sig sådan, at man går fra hinanden med en god tone. Med en ægtepagt har man dog en sikring for, at man kan beholde de aktiver, man ønsker. Derfor kan det også være rigtig godt givet ud med en ægtepagt på langt sigt, hvis man ender med at gå fra hinanden. 

Ofte indgår man en ægtepagt lige før man bliver gift. Her skal begge parter dog også være enige om det, der står i dokumentet. Man skal nemlig begge underskrive ægtepagten, før den er gældende. Selvom dette på ingen måde er en romantisk måde at indlede et ægteskab på, så er det en utrolig effektiv måde at beskytte sine aktiver og formuer på, så man ikke står at miste en masse til den modsatte part – hvis man ikke har et ønske om dette.

For at man kommer godt i mål, så er det naturligvis vigtigt, at man rådfører sig med den rette fagperson. På den måde er man nemlig sikker på, at aftalen også er bindende, hvilket naturligvis er formålet, når man laver en ægtepagt.

Du kan også læse meget mere her omkring erhvervsrelaterede emner: https://b2bnyt.dk/

 

Tjek også disse sider:

https://erhvervsbloggen.dk/
https://b2bblog.dk/
https://erhvervstips.dk/
https://biztips.dk/
https://ErhvervsManden.dk/
https://AltOmErhvervslivet.dk/
https://erhvervsnews.dk/
https://ErhvervsAgent.dk/
https://DanskErhvervsLiv.dk/
https://bizbiz.dk/
https://ErhvervsBloggeren.dk/