træemballage

Forskellige træemballager til dine produkter

Forskellige træemballager til dine produkter

editorial

Når du skal have leveret dine varer, så kan det være en god ide at få leveret det på paller eller andet træemballage. Dette optimere hele din proces og gør det mere effektivt at sende, samt mere effektivt for dem som skal tage i mod dine paller.

Der findes mange forskellige træemballager og det sådan set ligemeget om du skal have store, små eller special lavet din træemballage, det hele kan lade sig gøre. Hvis du læser med i artiklen her, vil du få forskellige forslag på træemballager du kan få leveret hjem til dig.

træemballage

EUR-paller

Hvis du skal bruge EUR paller så er der rig mulighed for dette, det er i deres standard mål på 800 x 1200 mm, ellers kan man også for en halv EUR palle på 600 x 800 mm. Lige meget størrelsen så kan det lade sig gøre.

Special paller

Du kan også få fremstillet dine helt egne paller med egne mål til. På denne måde kan du få præcis det du har behov for. Du kan lave en aftale med den givne leverandør af træemballage, om at komme ud til dig for at tjekke op på den mest optimale måde at få produceret dine paller. 

Engangspaller

Hvis pallerne kun skal den ene vej og ikke tilbage, så kan man vælge den billige løsning, nemlig engangspaller. Engangspaller fås også i forskellige størrelser, så det passer til netop det som du ønsker at få sendt afsted.

Find en leverandør

Du kan hurtigt og nemt finde en leverandør forskelligt træemballage ved at lave en internetsøgning på din fortrukne søgemaskine. Når du har gjort dette, så er det en god ide at tjekke markedet igennem for at finde ud af hvem der levere den bedste service samt pris dertil. Hvis du ønsker at handle med træemballage, så kan du henvende dig her: https://www.kjk-krogh.dk/traeemballage.