ørestikker

Gå på jagt efter ørestikkere i Aalborg!

Gå på jagt efter ørestikkere i Aalborg!

editorial

Ørestikkere kan bruges til alt! Til hverdag, til fest og til de helt særlige dage i den hvide kjole eller på den første date. Find smukke øreringe til enhver anledning til dig selv eller én, du holder af. Vælg mellem klassiske, de elegante, de rå og de helt anderledes…

Find dine nye ørestikker i Aalborg…

Uanset om du er på udkig efter nye ørestikker til dig selv eller som gave er udvalget stort, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i typer og størrelser. For nemheds skyld kan du inddele ørestikker i 3 overordnede kategorier: Faste ørestikker, hængende ørestikker og de specielle ørestikker. 

Hvorfor vælge faste ørestikker?

Fordelen ved en lille ørestikker, der sidder fast på flippen er, at den ofte er mere diskret end store øreringe. Med langt hår eller strik omkring halsen undgår du desuden at hænge i med ørestikkeren, og de fleste disse typer kan du sagtens sove med om natten, uden at de virker generende. 

Hvad er forskellen på hængende ørestikker og øreringe?

En ørestikker, der hænger nedenfor flippen, findes i ringform og som vedhæng. Der er ingen fast definition på, hvornår en hængende ørering kan sættes under kategorien ørestikker, men de fleste vil nok definere det hængende modeller som ørestikker, hvis der er en lås bag på øreflippen. Ringformede øreringe – såkaldte kreoler – vil derfor ofte kun blive kategoriseret som ørestikker, hvis det er en åben ring med lås bagpå. 

Hvad med de mere specielle ørestikker?

Til dig eller gavemodtageren, der elsker det usædvanlige, er de mere specielle ørestikker et godt valg. Du kan få typer, som ligner piercing – det vil sige, at eksempelvis en stav eller en spiral ser ud til at gå igennem øret. Det er naturligvis en optisk illusion, der opnås ved, at ørestikkerens form er delt i to og samles på hver side af øret.