gasflaske

Gasflaskeleverancer til erhvervslivet i Danmark

Gasflaskeleverancer til erhvervslivet i Danmark

editorial

Som erhvervsdrivende har du muligvis brug for gas i forbindelse med produktion, opvarmning eller andre specifikke formål. Her bør du lede efter en dygtig og professionel leverandør af flaskegas – for eksempel Primagaz.

Flaskegas til hotel- og restaurationsbranchen

Primagaz’ produkter anvendes ofte i professionelle køkkener – for eksempel storkøkkener samt café og restaurant køkkener – til gaskomfurer. LPG gas fra Primagaz udmærker sig nemlig derved at det er nemt at regulere varmen når dette produkt anvendes i komfuret.

Samtidig er LPG og BioLPG utroligt rene gas typer som ikke efterlader slagger eller forurener luften med partikler. LPG og BioLPG har en utroligt høj brændværdi hvilket gør at du får meget ud af denne gas type. Så sparer du på energien i forhold til hvis du i stedet anvendte el. Foruden gas komfurer kan du også anvende LPG og BioLPG på flaske til gasovne, gaspejse, gasgriller og terrasse varmere. LPG og BioLPG egner sig utroligt godt til disse formål da de brænder sod og røgfrit.

Leverance af gasflasker til landbruget

Landbruget kan faktisk også have stor glæde af gas produkter fra Primagaz. Her anvendes LPG primært i forbindelse med flammekultivering af ukrudt spirer, afbrænding af kartoffel toppe, opvarmning, tørring af korn, og skadedyrs bekæmpelse. Med LPG kan du på billig og miljøvenlig vis opvarme dine fjerkræ haller eller dine drivhuse og væksthuse. N

år du opvarmer ved hjælp af LPG opnår du en stabil temperatur og et godt og sundt indeklima for folk og fæ. Og så er det billigere end at opvarme ved hjælp af elektricitet.

Gasflasker til industri og håndværk

Flere forskellige brancher inden for industri, håndværk og produktion kan have glæde af LPG flaskegas fra Primagaz. Primagaz leverer til virksomheder som benytter sig af direkte fyrede processer, for eksempel tagdækning, jern og metal støbning, skærebrænding, varme retning, lodning og emballagekrympning.

Læs mere på https://www.primagaz.dk/gasflasker/gasflasker-til-erhverv