Semper børnemad

Give dine børn god mad med Semper børnemad

Give dine børn god mad med Semper børnemad

editorial

Én ting er, at vi voksne har svært ved at begrænse vores indtag af e-numre, tomme kalorier og smagsforstærkere samt andet ukurant, der ikke hører hjemme i naturen, men børnene har ikke noget valg, når de er små: de er underlagt, hvad vi voksne giver dem at spise.

Det er ikke fordi, at al madindholdet kan komme fra naturens side, og at vi skal til at leve som stenaldermennesker igen, for man må godt tilberede maden og tilsætte ingredienser, der ikke kommer fra ens egen have, men måske fra et fjern egn af verden, hvor man har købt det i et sundt supermarked.

Man skal jo også variere maden til de unge mennesker, så de får rigeligt af vitaminer, proteiner og alt det andet gode i deres mad, og det kan blive en udfordring at sammensætte hver dag.

Derfor skal man vælge sådan noget som Semper børnemad, der samler alt de gode til de små størrelser.

Giv det sunde madvalg til de unge via Semper børnemad

Når du vælger dette produkt og denne producent, så er du på den rette linje med at give dit barn eller dine børn alt det, som de har brug for.

Det kan jo være svært at få håndplukket det hele i en travl hverdag, specielt hvis det kræver, at man kommer forbi mange butikker, og man dyrker noget af det i egen have, og det tager lang tid at blive til madretter.

Når børnene bliver ældre, kan man lære dem at lave tilsvarende mad, der passer til den alder, som de er kommet i, så det bliver en sund tradition, som de fortsætter med og videregiver til deres egne børn, når de får sådan nogle.

For hvis man tidligt i livet bliver udsat for sunde vaner, så er der også større chancer for, at man fortsætter med det og vælger det usunde fra.