låsesmed østsjælland

Gode råd til at undgå at blive låst ude af din lejlighed

Gode råd til at undgå at blive låst ude af din lejlighed

editorial

Det er sket for os alle på et eller andet tidspunkt. Vi har travlt, vi skynder os ud af døren, og vi glemmer at tage vores nøgler med os. Før vi ved af det, er vi låst ude af vores lejlighed og har ingen mulighed for at komme ind igen. Men bare rolig, der er måder at undgå at havne i denne vanskelige situation igen.

Læs vores gode råd herunder, så du undgår at blive låst ude af din lejlighed.

 

låsesmed østsjælland

 

Hav et ekstra sæt nøgler

Du skal sørge for at have et ekstra sæt nøgler. Opbevar dem et sikkert sted, f.eks. hos en ven eller nabo, så du altid kan få adgang til dem, hvis du mister dit primære sæt. Lav en aftale med din nabo om, at du opbevarer hans/hendes nøgler, hvis de vil gøre det samme for dig.

Du kan også gemme dine ekstra sæt nøgler et sikkert sted i din have (hvis du har en) eller en kælder, hvor du opbevarer din cykel.

 

Sørg for, at du altid har dine nøgler med dig

Det kan virke indlysende, men det er vigtigt at sikre sig, at du altid har dine nøgler på dig, før du forlader huset. En god måde at gøre dette på er at opbevare dem et bestemt sted, f.eks. i en nøgleholder ved døren, så du altid ved, hvor de er.

En anden måde at huske dine nøgler på er at have dem på en halssnor eller en nøglering, som du kan fastgøre til dit bælte eller din taske.

 

Dobbelttjek, at du har dine nøgler, før du går

Før du forlader dit hus, så skal du altid dobbelttjekke, at du har dine nøgler med dig. Det er let at vænne sig til at gå ud fra, at de er i lommen eller tasken, men det er bedre at være på den sikre side end at fortryde. Tag et øjeblik til at tjekke efter dine nøgler, før du går ud af døren, og sørg for, at du har dem med dig.

Hvis uheldet er sket, så kan du finde en låsesmed via linket her: https://www.avllaase.dk/