doughnut hundeseng

Gør det sjovere og mere behageligt for en hund med en doughnut hundeseng

Gør det sjovere og mere behageligt for en hund med en doughnut hundeseng

editorial

Du kender nok selv fornemmelsen, når du endelig skal i seng, at man gerne vil glæde sig oprigtigt til, at man komme til at putte sig ned i en god seng med den perfekte pude og den bedste dyne.

Men din hund har så bare fået lov til – igen, igen – at ligge på gulvtæppet, mens du nyder tilværelsen i sengen.

Du kalder hunden for din bedste ven, men du behandler den ikke derefter, selvom du giver den god mad og motion samt godbider og træner den, men du ved jo selv, hvor vigtigt det er med at få en god nats søvn, så det skal din hund da også have.

Det kan du gøre ved at give den en doughnut hundeseng, der lever op til sit navn i faconen ved at være formet som en doughnut.

Men den er ikke hul i midten, da der er et liggeområde, den kan ligge blødt på.

Hunden vil elske den her nye doughnut hundeseng

Man kan få sig sådan en seng til det firbenede kæledyr på dingadget.dk, hvor der nok skal være en i størrelse og farve, som der passer til hunden – og som man kan være bekendt at have stående fremme.

For hunden minder jo lidt om ens ejer, så man vælger nok en hundeseng, der passer til hundens størrelse, mens man finder den i en farve, man selv synes, der passer til hunden.

Her kan hunden så komme til at lægge sig med hovedet på siden, med kroppen op ad siden eller ved at smide benene over siden.

Der er mange muligheder, og hunden skal nok finde den bedste måde at ligge på, om det skal være til at sove gennem hele natten, eller man bare er udmattet efter en lang løbetur.

Så bliver det nemlig sjovt for hunden at komme i seng, som du glæder dig til at komme i din egen seng!