Underlag til legeplads

Gør legen markant sikrere med underlag til legepladsen

Gør legen markant sikrere med underlag til legepladsen

editorial

Du kan sikkert huske det fra din egen barndom, når du var nede på legepladsen, og du lige mistede taget i det, som du var ved at klatre på, og der kun var én retning derfra: Nedad.

Så landede man som regel på noget hårdt jord eller måske endda noget endnu hårdere, og var man så virkelig uheldig, så var legen slut for den dag.

Det er jo den slags, der kan ske, når man er ung og leger i højt tempo, hvor det bare skal være sjovt fra start til ende, at der så lige kan gå noget galt, uanset hvor stor eller lille den legeplads er.

Intet ondt ord om de legepladser fra vores egen barndom, men der er sket meget mere i tiden siden dag, hvor man kan gør legepladsen sikker på et faldunderlag blandt andet.

Det underlag til legepladsen sikrer legen

Det kan lyde som noget, man installerer til luksuslegepladser, men det er faktisk meget simpelt og kan bestå at mange forskellige typer underlag, som man bør overveje at få indført på offentlige og private legepladser.

For der er jo trods alt tale om vores børn, som skal komme helskindet hjem, om der så er opsyn eller ej.

For selve legeudstyret kan være nok så tilpasset den gode og sikre leg, men det kommer uden tvivl stadigvæk til at ske, at man lige falder ned, og så bør man lande blødt, så man ikke kommer unødigt til skade og kan fortsætte legen igen.

Hvis du følger det link, der er tidligere i artiklen, vil du komme over på en hjemmeside, hvor du kan se de mange muligheder, der er ved at få indført et godt faldunderlag.

Der vil uden tvivl være et, som der passer perfekt til jeres legeplads af den private eller offentlige art, så man kan lege meget sikkert.