varmepumpe på abonnement

Grønnere opvarmning med varmepumpe på abonnement

Grønnere opvarmning med varmepumpe på abonnement

editorial

Skal du være med på den grønne omstilling, og vil du gerne give din bolig en mere klimavenlig profil? Så bør du tage et kig på din opvarmningsmetode. Du kan sandsynligvis med stor fordel skifte til varmepumpe allerede nu.

Hvilken slags varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle investere i en varmepumpe er det smart at kende forskellen på de to typer varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe er en varmepumpe som varmer din bolig op ved hjælp af varme luft strømme. En sådan varmepumpe kan fungere som en fordelagtig erstatning for elektriske varme apparater som både er dyre og ineffektive.

Er din bolig således elektrisk opvarmet kan du med stor fordel vælge at udskifte radiatorerne med luft til luft varmepumper. Du sparer penge og får samtidig et sundere og mere behageligt indeklima da en luft til luft varmepumpe både renser luften for partikler og regulerer luftens fugtighed. På den måde minimeres behovet for udluftning hvilket samtidig hjælper din besparelse godt på vej i de kolde vinter måneder.

En luft til vand varmepumpe er en erstatning for et fyr, idet du med en luft til vand varmepumpe kan opvarme såvel brugsvand som cirkulations vand. Du bør således vælge en luft til vand varmepumpe hvis du sætter pris på at få boligen varmet op ved hjælp af vand radiatorer.

Med en luft til vand varmepumpe kan du regne med at skære op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus. Og så kræver en luft til vand varmepumpe ikke samme grad af vedligeholdelse som et gammelt udtjent fyr.

Hvor kan jeg lease en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Hvis du ikke har lyst til at erlægge et stort beløb i udbetaling på en varmepumpe kan du i stedet vælge at lease din varmepumpe gennem Nærvarme Danmark A/S – læs mere på naervarme.dk