Hårfjerning

Hårfjerning: Så du er klar til bare ben året rundt

Hårfjerning: Så du er klar til bare ben året rundt

editorial

Mange kvinder såvel som mænd, døjer med uønsket hårvækst. Dette kan være til gene for mange og det kan optage meget tid, at vedligeholde i dagligdagen. Permanent hårfjerning kan derfor være en simpel løsning, på et langvarigt problem. Vi indleder processen ved at afholde en gratis konsultation, så vores dygtige og faglærte sygeplejesker kan vurdere behandlingsforløbet.

Dette varierer fra patient til patient og vi vil derigennem kunne vurdere forløbets længde, samt antal behandlinger nødvendigt, for at sikre dig de bedste resultater. Tidsperioden kan forventes at forløbe over 6-8 sessioner, med 6-8 ugers pause imellem disse. For at kunne give din den mest præcise vurdering, vil det være bedst at lade dit hår vokse en smule, så vi ved konsultationen kan tage et nøje kig på tykkelsen og omfanget af hårvækst.

Når du møder ind til første session, vil det være mest fordelagtigt at barbere det pågældende område, så hårsækkene er åbne og modtagelige overfor behandlingen. 

Hårfjerning: En simpel løsning med ubenægtelige resultater

Hår gennemgår 3 forskellige faser: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Ved at udføre behandlingen mens hårene endnu er i vækstfasen, vil garantere en formindskning af hårvækst, på det valgte område. Alle hår på dette område er ikke altid i den samme fase, hvilket kan være med til at afgøre behandlingstiden.

Vores kyndige personale står altid klar, til at bistå dig med svar på eventuelle spørgsmål, samt professionel rådgivning omkring processen. Måden dette fungerer på er ved at laseren afgiver varme, når denne rammer huden. Denne varme bliver absorberet ind i hårsækkene, som naturligt vil lukke disse, så du får et smukt og permanent resultat. Vi benytter den nyeste teknologi på markedet, for at kunne give dig den bedste behandling. Vi har et apparat specielt designet til at måle din hudtype, så vi kan give dig den mest optimale behandling, til netop din hudtype.

Sikkerhed, tryghed og professionalisme er de vigtigste faktorer i vores arbejde og din glæde for det færdige resultat, er vores største fornøjelse at levere. 

Er du interesseret i at vide mere om hårfjerning og hvordan dette udføres? Så kan du med fordel se mere information her.