el-installationer

Har du overblik over dine elinstallationer derhjemme?

Har du overblik over dine elinstallationer derhjemme?

editorial

Der findes en populær TV-serie, hvor man i et afsnit opdager, at der er en stikkontakt, som der umiddelbart ikke gør noget specielt i lejligheden.

Så man kigger alle lokalerne igennem for at se, om der skulle være noget, som ikke er sluttet til. Til slut ender man endda med at udhule alle væggene for at se, hvor den stikkontakt hører til, men man finder ikke noget svar.

Til slut finder man så ud af, at den kontakt faktisk hører til lejligheden ved siden af.

Det er et sjovt afsnit, men det skulle helst ikke afspejle sig i virkeligheden.

Når man for eksempel får sig et nyt hus, så kan man lang tid efter, at man har taget huset i brug, opdage kontakter, stik og ledninger, som man måske ikke havde opdaget tidligere.

Og noget af det hører måske ikke til noget.

Få nedskrevet og holdt styr på de elinstallationer

Man er måske ude i elskabet for at danne sig et overblik over, hvad man har at gøre godt med, men det giver jo kun et generelt overblik over huset. Man har måske ikke helt styr på, hvor alle tingene ender og slutter henne.

Her er det måske på sin plads at få en elektriker ud, der kan hjælpe en med at danne sig et overblik.

Det kunne for eksempel være https://www.draebyel.dk/ , og så kan de måske også hjælpe med at slutte enderne og/eller installere nogle ting i hjemmet, som man ikke selv har tid til – eller må lave selv.

Når man så er kommet i mål på den front, så kan man begynde at nedskrive, hvad man har at gøre godt med af elinstallationer, og hvor de hører til og kan bruges til.

Dette gør, at man meget lettere næste gang kan få lavet sig en el-installation – måske endda af de samme mennesker!