badetøj til baby

Har du rigeligt med badetøj til baby derhjemme?

Har du rigeligt med badetøj til baby derhjemme?

editorial

Rigtig mange nybagte forældre efterlyser godt tøj, de kan låne, få og dermed bruge til deres baby, fordi de gerne vil spare penge på konstant at skulle handle ind i børnetøjsbutikker for at få tøj, der passer til den lille voksende størrelse, fordi den hele tiden skifter størrelse.

Har man endda et barn i forvejen, som er vokset sig større, eller man har flere af slagsen, så lader man ofte tøjet gå i arv, ofte uanset kønnet, fordi man gerne vil udnytte ressourcerne, så man ikke oplever hele identitetsfølelsen ved at leve i et forbrugersamfund, hvor man køber og smider væk.

Problemet i denne forbindelse er ofte, at man husker at købe/anskaffe sig mange forskellige former fra tøj fra de helt almindelige sparkedragter, trøjer, bukser, sokker, hatte, huer og videre, der passer til alle årstider i barnevognen, skærmer for solen, vinden og snevejret og videre.

Men man glemmer badetøj til baby, fordi man er så fokuseret på alle de andre tøjgenstande, så noget så essentielt som badetøj til den lille bliver forbigået.

Og essentielt er det, for man vil gerne lære ens baby at svømme.

Det er godt for motorikken at lade lade et barn lære at svømme, om det så foregår i en svømmehal eller ude på stranden ved havet eller en sø.

Og med så meget kystlinje er vi danskere også nogle glade vandhunde generelt, så vi elsker at udnytte at kunne komme til vandet, når vejret melder sin ankomst til det.

Desuden er vi også en stolt søfartsnation og stolte af at deltage i mange sportsgrene, der handler om at padle, svømme eller lave anden fysisk aktivitet eller sport i vandet.

Hvem ved, måske bliver din baby den næste svømmelegende eller lignende, fordi du så tidlige lærer den at begå sig i det våde miljø – så det er med at finde badetøjet frem til barnet med det samme.