pedalspand

Hold din pedalspand pæn og ren

Hold din pedalspand pæn og ren

editorial

Udover at man kan få sig stilren pedalspande, som virkelig pynter derhjemme og passer ind i designet, så er det vigtigt, at man sørger for at holde den ren og pæn generel, for så kan den være nok så pæn at kigge på, mens hvis den udvikler sig til at være uhygiejnisk, så hjælper det flotte ikke så meget.

Dette gælder sådan set både, om det er en pedalspand, man bruger på badeværelset, eller om man har den på kontoret eller ligefrem i den fælles kantine, hvor flere medarbejdere mødes og smider ting ud – det hele kan blive ulækkert i længden, hvis man ikke holder dem rene.

Det sker nemlig, at selvom man forklarer eller ligefrem skriver, hvad man må smide i de respektive spande og ikke må, så kaster folk alligevel ting derned, som kan ende med at rådne, mugne og samle insekter til sig.

Derfor lyder vores bud nummer et, at man sørger for at have en pose nede i pedalspanden uanset hvad.

Det kan godt være lidt bøvlet at få den derned, og man kan synes, at den bare optager unødig plads, men du vil takke os i længden for, at der ikke kommer belægninger på siden af spanden af snavs og rådne ting, der sætter sig fast.

Husk at tømme den jævnligt, så der ikke kommer en top på, så spanden bare flyder over.

Når du tømmer spanden, så vask den lige igennem med vand og sæbe, så den er godt ren og desinficér den eventuelt, så den ikke har bakterier nede i sig.

Stil den også, så man ikke falder over den eller kommer til at sparke til den, for foruden at den langsomt går i stykker, så spreder man også alt skidtet ud på gulvet, og det er ikke altid lige let at få samlet igen – specielt ikke hvis der er væske indblandet.