slagteri

Hold øje med dette ved dit kommende slagteri

Hold øje med dette ved dit kommende slagteri

editorial

Står du og skal bruge hjælp fra et slagteri? Så er der, til dit held, en god håndfuld firmaer, som kan hjælpe dig. Lad os dog gøre valget så let for dig som muligt, så du kan få lavet de slagtninger eller udskæringer, du har brug for. 

Måder du kan vælge et slagteri på 

Hvordan er prisniveauet? 

Når der skal vælges et slagteri kan det også have noget at sige, hvordan priserne er for arbejdet. Du kan derfor også bruge tid på at dykke ned i, hvad der f.eks. tages for forskellige udskæringer, eller hvad slagtning af bestemte dyr koster. 

Kan slagteriet klare dine dyr? 

Det er naturligvis også alfa og omega at undersøge, om slagteriet kan klare lige netop dine dyr. Det er uanset, om der er tale om grise, vildt, lam, geder, kreaturer eller andet. For når der f.eks. skal laves gode og præcise udskæringer, så er det et absolut must, at de enkelte slagtere kender til arbejdet, så du får mest muligt kød ud af dyret. 

Hvilke dage på ugen er slagtedage?

En ting du også kan forholde dig til er, hvilke dage på ugen der er slagtedage. Du kan nemlig opleve, at et slagteri har delt arbejdsugen op, så der er dage til ren slagtning, så de resterende dage kan bruges til udskæringer. 

Tilbyder slagteriet både hjælp til private og erhverv? 

En sidste ting du også kan dykke ned i er, om slagterier både kan hjælpe, når du henvender dig som privatperson eller erhvervsmæssigt. Hvis du f.eks. skal have hjælp som virksomhed, så kan der stilles ekstra mange krav til slagteriets produktionsapparat, for at de kan hjælpe dig helt i mål. 

Når du skal begynde din søgen efter et slagteri til din opgave, så kan du kontakte Kosakgårdens Slagteri, som du finder her: http://www.kosakgaarden.dk/