kaffeknallert

Hvad er fordelene ved at leje en kaffeknallert?

Hvad er fordelene ved at leje en kaffeknallert?

editorial

Der er mange fordele ved at bestille en kaffeknallert til servicering af dine medarbejdere eller gæsterne til din konference eller til din firma reception. For det første er en kaffeknallert et hyggeligt og spøjst indslag. Den lille specialbyggede kaffevogn med motor og tilhørende espresso maskine skal nok tiltrække sig nysgerrige blikke og mange gæster.

Kaffeknallerten, som altid vil være bemandet af en smilende og service minded barista, vil kunne aflaste cafeteriet eller kantinens personale i forbindelse med brygning af kaffe. De har med stor sandsynlighed nok at gøre med at tilberede måltider, og har måske ikke engang kapacitet til at brygge de mængder af kaffe som skal til for at mætte alle dine gæster eller konference deltagere på én gang.

Der ud over vil en kaffeknallert kunne præsentere et langt større og mere varieret udvalg af spændende og velsmagende kaffe. Dine medarbejdere eller gæster vil kunne vælge imellem eksempelvis espresso, americano, cortado, caffe latte, cappuccino, cafe au lait og lignende særlige kaffe varianter, ganske som på en café. Og så vil kaffen blive serveret dampende varm i stedet for fra termo kande.

Hvem kan levere en god kaffeknallert løsning i Århus?

Har din virksomhed sin beliggenhed i Århus eller omegn kan du kontakte Kaffeexpressen for et tilbud på kaffeknallert.

Når du vælger Kaffeexpressen som din leverandør af kaffeknallert får du ikke alene en super service og en god pris. Du får også utroligt velsmagende frisk brygget kaffe, fremstillet af bæredygtige og økologisk fremstillede kaffebønner, serveret i biologisk nedbrydelige kaffebægre produceret i genanvendelige materialer af dygtige og vel uddannede baristaer. På den måde kan du forkæle dine gæster eller medarbejdere med frisk kaffe fra en kaffeknallert og samtidig bevare samvittigheden i behold.

Du kan læse meget mere om kaffeknallerter hos Kaffeexpressen, og kontakt virksomheden for en uforpligtende samtale, via hjemmesiden kaffeexpressen.dk