microcement

Hvad er microcement?

Hvad er microcement?

editorial

Microcement – også kaldet microbeton, silke cement og polymer beton – er et blandings produkt, som består af beton og polymer, som er en form for plastik.

Når microcement påføres et gulv, sker dette ved hjælp af et armerende og stabiliserende netværk bestående af plast fiber. Dette gør i kombination med de før nævnte polymerer blandingen meget stærk og fleksibel at arbejde med, og typisk behøver et lag microcement ikke at være mere end et par millimeter tykt. Du kan således bruge microcement som belægning på såvel gulve som på vægge og bordplader.

En belægning med microcement er særdeles rengøringsvenlig og samtidig modstandsdygtig over for udefra kommende påvirkninger, og kan således udgøre et slidstærkt alternativ til eksempelvis træværk.

Hvorfor skal jeg vælge microcement?

Du skal vælge en belægning med microcement i eksempelvis din brusekabine eller på gulvet i dit badeværelse hvis du ikke ønsker at skulle skure og skrubbe kalk væk fra fuger og revner i gulvfliser og klinker. Du får med microcement et smukt og ensartet look til dit gulv, og bliver fri for de irriterende kalk og okker aflejringer som misfarver gulvet og gør det gulligt brunt og grimt.

Microcement er et super stærkt produkt, som er nemt at holde rent, idet det er modstandsdygtigt over for de fleste rengørings midler. Dertil kommer, at du kan få dit microcement gulv præcis som du vil. Microcement er nemlig ikke nødvendigvis gråt og kedeligt, men kan blandes op med flotte farver, og det er tilmed muligt at skabe spændende mønstre eller effekter i det fleksible materiale.

Hvem kan hjælpe mig med at udføre microcement i århus?

Hvis du ønsker en professionel microcement belægning af gulvet i dit badeværelse, kan du med fordel kontakte Ryberg Beton & Design. Du kan læse mere om hvad Ryberg Beton & Design kan gøre for dig på virksomhedens hjemmeside rybergbetonogdesign.dk