Renovering af badekar

Hvad koster en renovering af badekar? Klik her og bliv klogere

Hvad koster en renovering af badekar? Klik her og bliv klogere

editorial

Som alt andet bliver badekar slidt med tiden. Hvis dit badekar har set bedre dage, og emaljen er begyndt at blive en smule slidt at se på, er du altså ikke den eneste.

Hvad mange dog ikke ved er, at man har mulighed for at reparere og renovere sit badekar. En renovering af badekar er langt billigere og nemmere end alternativet, nemlig at skifte badekarret helt ud.

En renovering af badekar foregår ved, at man går ind og udskifter den emalje, der er på badekarret. Det er dog noget, man skal have professionel hjælp til.
Så hvordan foregår processen egentlig, og hvad kan man forvente at skulle betale for det? Læs videre her og bliv meget klogere på muligheden for renovering af badekar.

En kompliceret proces

Det giver lidt sig selv, at det at skulle udskifte emaljen på et badekar ikke er noget, som alle og enhver kan.

Det er lidt af en kompliceret proces, der tager mellem 4 og 7 timer, og som kræver flere forskellige steps. Derfor bør det altid kun udføres af en fagperson, som har den rette viden og redskaber til opgaven.

På den måde er du også sikret et professionelt udseende resultat, hvor dit badekar kommer til at se ud som nyt. Hvis du er interesseret i en renovering af badekar, bør du altså altid alliere dig med en professionel.

Klik her for at læse mere om processen.

Hvad koster renovering af badekar?

Inden man kaster sig ud i et nyt renoveringsprojekt, vil man naturligvis gerne vide, hvad det koster.

Det lyder måske dyrt at indhente professionel hjælp til en re-emaljering og renovering af dit badekar – men som regel ligger prisen et sted mellem 6.000 og 10.000 kr. alt inklusive.

Den endelige pris afhænger blandt andet af størrelsen og formen på dit nuværende badekar samt af hvor slidt det er i forvejen.