bogholder

Hvad laver en bogholder?

Hvad laver en bogholder?

editorial

En bogholder er en medarbejder eller en ekstern samarbejdspartner, som varetager alle de daglige opgaver relateret til dit bogholderi – altså dine regnskaber.

I gamle dage stod alle regnskaber for en virksomhed opført i fysiske bøger, med kredit og debet og diverse henvisninger. Der af navnet bogholder, som er betegnelsen for den regnskabs medarbejder som holdt styr på og opdaterede bøgerne.

Nu om stunder foregår bogføring via smarte computer programmer – mange tilfælde online. Dette giver bogholderen mange flere muligheder for at udføre sit arbejde på smart og hurtig vis, både når det handler om lønkørsel og når det drejer sig om løbende bogføring, fakturering, og balancering af indtægter og udgifter.

Hvor finder jeg en bogholder i Billund, som kan hjælpe mig med mine regnskaber?

Har din virksomhed sin beliggenhed i Billund eller nærmeste omegn, kan du med fordel tjekke InBogføring. InBogføring, som er placeret i Give, er en lille bogholder virksomhed drevet af mor og datter: Irma Nielsen og Maiken Uldahl Nielsen.

InBogføring betjener fortrinsvis små og mellemstore virksomheder, og fungere som både regnskabs medarbejder og bogholder for disse. De to dygtige og engagerede bogholdere i InBogføring har drevet virksomheden sammen gennem mere end syv år, og har efterhånden opbygget en solid portefølje af glade og tilfredse kunder.

InBogføring arbejder med kunder fra mange forskellige brancher, og har derfor erfaring og rutine med anvendelse af mange forskellige regnskabs programmer og løn systemer. Du vil således altid få en kompetent og professionel behandling, baseret på erfaring og en høj grad af ekspertise inden for bogholder faget.

Du kan, med andre ord, føle dig tryg ved at dine regnskaber er i sikre hænder når du overlader bogførings opgaverne til Irma og Maiken fra InBogføring. Læs mere om bogføring, og book tid til en uforpligtende samtale med de dygtige bogholdere, på inbogforing.dk