lædertasker

Hvad man dog ikke kan lave en lædertaske om til

Hvad man dog ikke kan lave en lædertaske om til

editorial

Man kan mene, det er synd for dyrene, at man har lavet tasker ud af dem, men man kan også sørge for, at de ikke er døde forgæves – om det skete humant eller inhumant – at når man så har nogle lædertasker, så smider man dem ikke ud, når de er blevet gamle eller gået let i stykker: man laver dem om til noget andet brugbart.

Det er også en smart måde at bruge ressourcerne på, fordi man så ikke bare bortkaster noget, fordi man ikke mener, det kan bruges til sit oprindelige formål mere.

Tidligere så man ned på folk, der var så genanvendelige med sine materialer, fordi det så ofte var folk, der var fattige, som ikke havde andre muligheder, hvorfor man nok gjorde det af nød, end fordi man havde miljøet in mente.

For resten kan man også have lædertasker, der er lavet af kunstige materialer, men som man stadig sælger som lædertasker, hvorfor ingen dyr har lidt overlast, mens man konstruerede dem.

Det her kan du lave en lædertaske om til

Der er mange muligheder med sådan en lædertaske, og så længe materialet ikke er mørnet og næsten gået i opløsning, eller der er gået mug og andet ulækkert i det, så kan du lave mange ting ud af den.

Du kan bruge stropperne til bælter, eller du kan bruge dem som remme til at hænge for eksempel potteplanter op med.

Du kan tage at sprede siderne i tasken ud, så du kan have nogle bordskånere på den måde.

Desuden kan du jo også være praktisk og have tasken liggende i mindre stykker, som du kan sy på tøj og andet, der skal lappes.

Måske er der endda en lille mulighed for at lave en lille pengepung ud af den.

Godt nok kan det så tænkes, at du skal have fat i remedier til at gøre resultatet færdigt, men det er trods alt bedre for miljøet, end at du køber det helt fra nyt.