entreprenør

Hvem har brug for en entreprenør?

Hvem har brug for en entreprenør?

editorial

Alle, private såvel som erhvervs virksomheder og offentlige institutioner, som står med et større byggeprojekt på hånden, kan have glæde af hjælp fra en erfaren entreprenør. En entreprenør er en person eller en virksomhed, som påtager sig særlige opgaver, især inden for bygge og anlægs området.

Når du vælger at benytte dig af en entreprenør i forbindelse med opførelse af nybyggeri eller ombygning og optimering af eksisterende bygninger, får du ikke alene kompetente og erfarne håndværkere til din rådighed. Du får også glæde af projektstyring som sikrer, at alle leverancer bliver afleveret til tiden.

Sædvanligvis vil man som bygherre tegne en kontrakt med sin entreprenør, i hvilket de nøjagtige ansvars forhold omkring byggeriet fremgår. Står du for eksempel for at skulle udføre byggeri i forbindelse med industri, produktion eller landbrug, bør du sikre dig, at din entreprenør er specialiseret inden for netop denne type byggeprojekter.

Der gælder nemlig ganske særlige regler for opførelse af netop disse byggerier og anlæg – og de skal overholdes gennem hele processen. Dette falder under entreprenørens ansvar over for dig som kunde. Og derfor bør du se dig godt for, når du skal vælge din entreprenør til opførelse af ovenfor nævnte former for byggeri.

Hvordan kan Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS hjælpe mig?

Skal du således i nærmeste fremtid omlægge din produktion eller din landbrugsbedrift, og skal der i den forbindelse opføres nyt byggeri – eller udføres moderniserende tiltag på det eksisterende? Så kan du med fordel anvende Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS som din entreprenør i Mariager.

Entreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS har nemlig mange års dokumenteret erfaring med – og solid ekspertise inden for – opførelse af såvel kvæg og svinestalde som kyllingehuse, kornhaller, siloanlæg og andet landbrugsrelateret byggeri samt mejerier, lager hoteller, produktions haller og andre former for industribyggeri. Læs mere , og kontaktEntreprenørfirmaet Kristian Hansen ApS, på http://www.kristianhansenaps.dk/