depression

Hvem kan hjælpe mig med min depression?

Hvem kan hjælpe mig med min depression?

editorial

Føler du, at du sidder fast i en ond cirkel af negativitet og nedtrykthed, er der til alt held hjælp at hente hos en dygtig psykoterapeut. Med psykoterapi kan du bearbejde de svære følelser, og få sat ord på dem. Dette kan hjælpe dig til at nå en højere erkendelse af din tilstand samt en dybere indsigt i de mekanismer, som forårsager denne.

På den måde kan du selv udvikle de ressourcer og finde ind til den styrke, som skal hjælpe dig op af det dybe hul og tilbage i solskinnet. Din psykoterapeut er med dig hele vejen, og giver gerne en hjælpende hånd undervejs.

Du vil i løbet af et psykoterapi forløb mærke, hvorledes dine kræfter vender tilbage, og at du får nyt mod på at takle dagligdagens udfordringer i stedet for blot at give op. Og med en sådan selvudvikling kan du regne med at stige et niveau når det handler om livskundskab og kunsten at mestre tilværelsen.

Hvor finder jeg en dygtig psykoterapeut i Randers?

Leder du efter en psykoterapeut, som kan hjælpe dig med behandling af depression i Randers, kan du med fordel vælge Lars Roed Andersen. Lars Roed Andersen er uddannet psykoterapeut fra Center for Selvudvikling i Århus og har gennem de seneste 17 år arbejdet målrettet med egen såvel som med andres selvudviklings processer.

Lars Roed Andersen er oprindeligt praktiserende tandlæge, og kender således til såvel angst i form af tandlæge skræk som til menneskets stress reaktioner i forbindelse med smerte og forsvarsløshed. Alt i alt har Lars Roed Andersen et solidt humanistisk grundlag for sin psykoterapeut praksis og en indgangsvinkel som er baseret på indlevelse og empati.

Hvis du vil vide mere om Lars Roed Andersen, kan du klikke ind på hjemmesiden larsroedandersen-psykoterapi.dk og læse mere. Her kan du også bestille en tid til din første konsultation til behandling af depression.