nyt tag

Hvem skal hjælpe med dit nye tag og isoleringen?

Hvem skal hjælpe med dit nye tag og isoleringen?

editorial

Har du en bolig, hvor du skal have nyt tag, og dermed også ny isolering? Så er der flere firmaer i dit lokalområde, som kan komme dig til undsætning. Skulle du dog være i tvivl om, hvem du skal vælge, så lad os hjælpe dig på vej her. 

Sådan vælger du et firma til et nyt tag og isolering

Start med at søge efter lokale tømrere

Du kan hjælpe dig selv godt på vej, hvis du starter med at søge efter lokale tømrere. For det er lige den fagperson, du gerne vil i hænderne af, når det kommer til tag og isolering. Brug derfor gerne en søgemaskine som Google til at få en liste over dem, som holder til tæt på dig. 

nyt tag

Hvem har ekstra erfaring med tagarbejde? 

Som det næste kan du basere dit valg på, hvem der har ekstra erfaring med tagarbejdet – og selvfølgelig også isolering. For det har en betydning for, hvor rustet din kommende tømrer er til arbejdet. I forbindelse med, at du undersøger forskellige tømrerfirmaers erfaring, så se også gerne efter, om de har erfaring med den type af tag, du skal have. For der kan bruges mange forskellige materialer til tage. Og så kan det kræve forskellige teknikker alt efter, hvordan taget skal se ud. 

Hvornår kan tømreren begynde på dit tag? 

Hvis vi forholder os til noget mere lavpraktisk, så kan du også se efter, hvornår din tømrer kan begynde på dit tag. For hvis du allerede er i fuld gang med en renovering, eller et nybyg, så er en kort ventetid sikkert at foretrække. Ved at ringe rundt kan du derfor også få hurtigt svar på, hvornår der er tid til dig. 

Nu hvor du alligevel er i dialog med forskellige firmaer, så kan du samtidig også indhente forskellige tilbud på, hvad taget kommer til at koste dig: https://nyst.dk/tag-og-isolering/.