Male gammelt badekar

Hvilke nemme renoveringsløsninger findes der?

Hvilke nemme renoveringsløsninger findes der?

editorial

Hvis du har et gammelt badeværelse, som du synes trænger til en renovering, så der er nogle løsninger, som du kan drage nytte af. Hvis du ikke har alverdens midler, så findes der billigere løsninger, når det kommer til renovering af dit badeværelse. Med ganske få ting kan du få et nyt badeværelse, som ikke sprænger dit budget fuldstændigt. Læs med her, og hør hvad du kan gøre. 

 

image

 

 

1. Maling af dit badekar

Hvis du har et gammelt og slidt badekar på dit badeværelse, så kan du overveje at få den malet. Her menes der ikke med almindelig vægmaling, som du kender det. Derimod menes der, at du får malet en ny emalje på dit badekar, der kan give badekarret et flot og skinnende overflade igen. Badekar kan godt falme med tiden, særligt hvis du ikke sørger for at gøre det rent. Med en ny emalje på dit badekar kan du få et glansfuldt og indbydende badekar igen, der kan lokke alle misundelige til. 

 

2. Nyt armatur

Ligesom ved badekar, så kan håndvask armaturet ude på badeværelset blive godt kalket til og slidt med årene, der går. Her kan du finde nyt armatur, der er mere moderne og i stil med de nyeste trends. Nyt armatur koster ikke alverden, og det kan give dit badeværelse et tiltrængt løft. Du kan også finde armatur, der har mere farve, så det giver lidt mere farvespil ude på badeværelset. Der er mange muligheder at vælge imellem, så du kan drage inspiration fra folk omkring, og se hvad de har valgt af armatur ude på deres badeværelse. 

 

3. Udskift fliserne i dit badeværelse

Revner og slidte fliser kan få et badeværelse til at se gammelt og beskidt ud, selv om du gør det rent hver dag. Hvis du virkelig vil ændre dit badeværelses udseende for altid, så overvej at udskifte alle eller de fleste af fliserne med nogle nye, der passer ind i dit ny stil. Nye fliser behøver ikke nødvendigvis at være dyre, så du kan nemt ændre udseendet på dit badeværelse uden at sprænge pengepungen.