håndsprit dispenser

Hvilken type håndsprit dispenser er den bedste?

Hvilken type håndsprit dispenser er den bedste?

editorial

Som butiks ejere eller ansvarlig for en klinik eller et kontor er det vigtigt at du faciliterer den høje hygiejne standard ved opstilling af håndsprit dispenser.

Dit valg af dispenser til håndsprit bør bero på dine behov, på ergonomi og på placering af din håndsprit dispenser. De fleste butiks ejere foretrækker en håndsprit dispenser på stativ som kan placeres ved butikkens indgang og flyttes efter behov.

Klinik ejere ønsker som regel at have en dispenser til håndsprit synligt placeret på skranken eller på disken således at klienter og patienter kan spritte af inden de tager kontakt til receptionisten. Det samme gør sig gældende i forbindelse med restauranter som sælger take away mad. Og endelig kan du vælge en håndsprit dispenser med beslag til væg montering hvis du har brug for at spare på pladsen.

Hvor kan jeg købe en solid og holdbar håndsprit dispenser?

Er du således i markedet efter en dispenser til håndsprit kan du – uanset dine ønsker til dispenserens type eller udformning – finde hvad du skal bruge hos Haandspritdispensere.dk.

Haandspritdispensere.dk er drevet af Kurt Schmidt og Lasse Paulsson som begge er kendte ansigter inden for musik branchen. Dette giver en verden af mening selv om det kan virke kuriøst. Haandspritdispensere.dk forhandler nemlig eksklusivt stativer til håndsprit dispensere fremstillet af den tyske producent af musik stativer König & Meyer.

König & Meyer har i mange år været musikere og scene folks foretrukne brand inden for instrument stativer på grund af den høje og solide kvalitet i firmaets produkter. Det samme gør sig gældende for de håndsprit dispensere som det tyske firma nu fremstiller og leverer. Håndsprit dispensere fra König & Meyer kan holde til mange timers daglig anvendelse og er samtidig lette og ergonomiske at betjene for såvel kunder som for dig.

Du kan se det store udvalg af dispensere til håndsprit fra König & Meyer hos Haandspritdispensere.dk